tag:blogger.com,1999:blog-1982942316300046137.post6172891686590769718..comments2023-11-14T20:40:17.143+01:00Comments on Gotuj-Sam !: Glazurowana golonka na zasmażanej kapuścieNinaJGhttp://www.blogger.com/profile/13144304165583161414noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1982942316300046137.post-4437435580326259552016-02-25T11:17:05.900+01:002016-02-25T11:17:05.900+01:00....chcę zrobić zapiekaną w glazurze - dziś gotuję.......chcę zrobić zapiekaną w glazurze - dziś gotuję , a jutro będę zapiekał - ale chcę zrobić z kością w całości - czy czas zapiekania wydłużyć i czy czosnek do glazury musi być...?<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1982942316300046137.post-48989398344971820852016-01-08T10:42:05.837+01:002016-01-08T10:42:05.837+01:00Dziękuję za trafny komentarz :)
Wyraźnie rozpędził...Dziękuję za trafny komentarz :)<br />Wyraźnie rozpędziłam się z tym udem :P Już poprawiam na kawał nogi - tak lepiej?<br />Pozdrawiam serdecznie! NinaJGhttps://www.blogger.com/profile/13144304165583161414noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1982942316300046137.post-34711713929745445482016-01-08T00:13:34.576+01:002016-01-08T00:13:34.576+01:00Hm! Gwoli ścisłości... We wstępie do wpisu jest bł...Hm! Gwoli ścisłości... We wstępie do wpisu jest błąd: "golonka wieprzowa" to nie jest "spory kawał uda wieprzowego"!<br />"Golonka" definiowana jest anatomicznie jako "kość i oplatający ją system mięśniowo-powięziowy, zawarty pomiędzy kolanem a stopą".<br />Udo leży powyżej... ;-)<br />Z poważaniem!Anonymousnoreply@blogger.com