tag:blogger.com,1999:blog-1982942316300046137.post4069745141648264728..comments2023-11-14T20:40:17.143+01:00Comments on Gotuj-Sam !: Pączki z dżemem z czarnej porzeczkiNinaJGhttp://www.blogger.com/profile/13144304165583161414noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-1982942316300046137.post-58121939151206942902020-02-13T03:27:13.441+01:002020-02-13T03:27:13.441+01:00Bardzo ciekawie napisane. Super wpis. Pozdrawiam s...Bardzo ciekawie napisane. Super wpis. Pozdrawiam serdecznie.Mateusz Domańskihttps://www.blogger.com/profile/03893485210060321569noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1982942316300046137.post-24630053709336958152017-02-27T22:13:25.784+01:002017-02-27T22:13:25.784+01:00dzięki Marzynko, Mamciu kochana!
dzięki Marzynko, Mamciu kochana!<br />NinaJGhttps://www.blogger.com/profile/13144304165583161414noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1982942316300046137.post-89129693376530776812017-02-25T18:04:27.551+01:002017-02-25T18:04:27.551+01:00Ninko, widać, jakie są puszyste i takie "kłac...Ninko, widać, jakie są puszyste i takie "kłaczkowate" - wiesz o co chodzi. A dżem z czarnej porzeczki jest jedynym dżemem, który jadam, więc podwójne szapoba!Marzynia Mamciahttps://www.blogger.com/profile/09468413075210409220noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1982942316300046137.post-49984945484608265062017-02-24T17:35:36.679+01:002017-02-24T17:35:36.679+01:00Zapomniałam Wam napisać, że patent z podrastaniem ...Zapomniałam Wam napisać, że patent z podrastaniem pączków w piekarniku i sposób formowania pączków usłyszałam od pewnego mistrza cukiernika.<br />Jest świetny, bo pączki urosły szybciutko i mimo dużej ilości nadzienia nie wypłyneła ani kropelka :)NinaJGhttps://www.blogger.com/profile/13144304165583161414noreply@blogger.com